AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzatılan parayı almak

Kahve falında uzatılan parayı almak

Kahve falında uzatılan parayı almak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzatılan parayı almak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Kahve falında uzatılan parayı almamak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine para uzatmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında para uzatmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında uzatılan parayı almak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında uzanan el görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek erken evlilik yapacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın uzvunu görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi uzvunu görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir