AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzatma kablosu görmek

Kahve falında uzatma kablosu görmek

Kahve falında uzatma kablosu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, donatacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırla yad etmeye, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzatma kablosu gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Kahve falında uzatma kablosu görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kopuk kablo görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kabloların yandığını görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kablo kesmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kablo görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kablo bağlamak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine inanılır.

Kahve falında kablo döşemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir