AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane kurutmak

Kahve falında nane kurutmak

Kahve falında nane kurutmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane kurutmak gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında nane kurutmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş nane görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında nane ekmek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında nane suyu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kısmetinizin açılacağına delalettir.

Kahve falında naneli sigara görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nane görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında nane yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden nane almak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir