AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş ekmek

Kahve falında kurutulmuş ekmek

Kahve falında kurutulmuş ekmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş ekmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ekmek kurutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek elinin de bollaşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutma makinesi görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çorap kurutmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye kurutmak dertlerine derman bulacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir