AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Kahve falında ekmek kurutmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş ekmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kurutmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir