AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm kurutmak

Kahve falında üzüm kurutmak

Kahve falında üzüm kurutmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına inanılır.

Kahve falında üzüm kurutmak gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında üzüm kurutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş mantar görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir