AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kurutmak

Kahve falında halı kurutmak

Kahve falında halı kurutmak karamsar ve umutsuz olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yeni bir ortama girileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında halı kurutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında halı kurutmak büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün kurutmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında tarhana kurutmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında dolma biber kurutmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş kayısı görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir