AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürek çektiğini görmek

Kahve falında kürek çektiğini görmek

Kahve falında kürek çektiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürek çektiğini gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında kürek çektiğini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kürekle mezar kazmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sandal küreği görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kürek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kürekle kar atmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kürek görmek yersiz yere suçlanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında naylon kürek görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir