AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle yılan öldürmek

Kahve falında kürekle yılan öldürmek

Kahve falında kürekle yılan öldürmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kürekle yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında yılanı kürekle öldürmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürekle yılan öldürmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında teknede kürek çekmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında fırın küreği görmek yokluğa düşeceğine, çok yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek onu isyan noktasına getireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kürekle kar atmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sandalla kürek çekmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir