AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kürek çekmek

Kahve falında suda kürek çekmek

Kahve falında suda kürek çekmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sonra kendi işini kuracağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yanlış seçimler yapacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda kürek çekmek gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında suda kürek çekmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında denizde kürek çekmek sahip olduğu nimetin artacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde kürek çekmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında teknede kürek çekmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandal kürek çekmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide kürek çekmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir