AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek atmak

Kahve falında ekmek atmak

Kahve falında ekmek atmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin biteceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek atmak gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında ekmek atmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği denize atmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya ekmek atmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında yere ekmek atmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında mezara ekmek atmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeği atmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çöpe ekmek atmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir