AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere ekmek atmak

Kahve falında yere ekmek atmak

Kahve falında yere ekmek atmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, huzura kavuşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Kahve falında ekmeği yere atmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yere ekmek atmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere para atmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere imza atmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında silahı yere atmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında yere bozuk para atmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bıçağı yere atmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sigara atmak mubah olmayan yollara sapacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir