AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği denize atmak

Kahve falında ekmeği denize atmak

Kahve falında ekmeği denize atmak işlerinin çok açılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği denize atmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında denize ekmek atmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret eder.

Kahve falında ekmeği denize atmak yeni yollara girileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek atmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında kediye ekmek atmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret eder.

Kahve falında balığa ekmek atmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir