AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeklere ekmek atmak

Kahve falında ördeklere ekmek atmak

Kahve falında ördeklere ekmek atmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördeğe ekmek vermek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında suya ekmek atmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek çöpe atmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği suya atmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında martılara ekmek atmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir