AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık cam görmek

Kahve falında açık cam görmek

Kahve falında açık cam görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında açık cam gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında camları açık görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında evin camını açık görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam açık görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında camı açık görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında açık cam görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında evin camlarını açık görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işarettir.

Kahve falında açık yol görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalettir.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir