AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık yol görmek

Kahve falında açık yol görmek

Kahve falında açık yol görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, günden güne kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık yol gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında açık yol görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık renk pantolon giymek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memelerinin açık olduğunu görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek kötü halin son bulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında açık sandık görmek yeni bir ev alınacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah üstü açık araba görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir