AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı açık görmek

Kahve falında camı açık görmek

Kahve falında camı açık görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camı açık gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında evin camlarını açık görmek beden sağlığının zarar göreceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında evin camını açık görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında camları açık görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cam açık görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında camı açık görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında açık cam görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık hava görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fermuar açık görmek yokluk çekeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir