AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam açık görmek

Kahve falında cam açık görmek

Kahve falında cam açık görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında cam açık gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında evin camını açık görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cam açık görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında camları açık görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalet eder.

Kahve falında camı açık görmek adını kirleteceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında açık cam görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında evin camlarını açık görmek halinin iyi olduğuna, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık büfe görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalettir.

Kahve falında açık sarı renk görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir