AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarını açık görmek

Kahve falında evin camlarını açık görmek

Kahve falında evin camlarını açık görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin camlarını açık gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Kahve falında evin camını açık görmek çirkin bir iş yapmaya, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını açık görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam açık görmek işlerin iyiye gideceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulur.

Kahve falında açık cam görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında camı açık görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yalnız hissetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında camları açık görmek aynı karşılığı alamayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünü açık görmek hidayete ereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir