AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı saçı açık görmek

Kahve falında kapalı saçı açık görmek

Kahve falında kapalı saçı açık görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, başarının düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı saçı açık gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bilincin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir