AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camını açık görmek

Kahve falında evin camını açık görmek

Kahve falında evin camını açık görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını açık gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında evin camlarını açık görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında evin camını açık görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında camları açık görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında açık cam görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Kahve falında camı açık görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında cam açık görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir