AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yağ sürmek

Kahve falında birine yağ sürmek

Kahve falında birine yağ sürmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, içine kapanacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek dertlerinin artacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek hayırlı haberlere, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze yağ sürmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek şeytana uyacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ sürmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça yağ sürmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamura yağ sürmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir