AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiklet çiğnemek

Kahve falında çiklet çiğnemek

Kahve falında çiklet çiğnemek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çiklet çiğnemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sırt çiğnemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret eder.

Kahve falında hap çiğnemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan eti çiğnemek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işaret eder.

Kahve falında iğne çiğnemek büyük bir gelir toplayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında dil çiğnemek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur çiğnemek yandaşı olan birinin vefat etmesine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir