AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm çiğnemek

Kahve falında üzüm çiğnemek

Kahve falında üzüm çiğnemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, her istediğini elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm çiğnemek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında üzüm çiğnemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et çiğnemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında fare çiğnemek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, mutluluğunun daim olacağına delalettir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarı çiğnemek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur çiğnemek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında insan eti çiğnemek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir