AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye ekmek atmak

Kahve falında kediye ekmek atmak

Kahve falında kediye ekmek atmak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, eşinden yana huzurlu olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kediye ekmek atmak gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında kediye ekmek atmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi üstüne atmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kedileri evden atmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kediyi sobaya atmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu dışarı atmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına inanılır.

Kahve falında kara kediyi evden atmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir