AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe bal sürmek

Kahve falında ekmeğe bal sürmek

Kahve falında ekmeğe bal sürmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında vucuduna bal sürmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saça bal sürmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüze bal sürmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında balı yüzüne sürmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne bal sürmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir