Kahve falında ekin toplamak

Kahve falında ekin toplamak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin toplamak gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Kahve falında ekin toplamak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin toplamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında yeni ekin görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik ekin görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında ekin harmanı görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ekin yığını görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalda ekin görmek rütbe alacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top