AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin başağı görmek

Kahve falında ekin başağı görmek

Kahve falında ekin başağı görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ekin başağı gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ekin başak görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin başağı görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başak görmek yönetici olacağına, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa başağı görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında başaklı buğday görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başak tarlasında görmek ticaret sektörüne atılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday başağı toplamak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir