AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin harmanı görmek

Kahve falında ekin harmanı görmek

Kahve falında ekin harmanı görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, de elinin bollaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında ekin harmanı gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında ekin harman etmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin harmanı görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohut harmanı görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık harmanı görmek dertlerden kurtulmaya, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında harmanda buğday görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında harman savurmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında harmanı görmek Allah katında günahlarının affolacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında harmanda fındık görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir