AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin yığını görmek

Kahve falında ekin yığını görmek

Kahve falında ekin yığını görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük bir işe girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin yığını gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında ekin yığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yığın görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz yığını görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pirinç yığını görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında elbise yığını görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap yığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yığını görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir