AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır sapları görmek

Kahve falında mısır sapları görmek

Kahve falında mısır sapları görmek insanlara iş öğreteceğine, işlerin yoluna sokulacağına, prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, beklenen mirasın alınacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulur.

Kahve falında mısır sapları gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında mısır sapları görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buğday sapı toplamak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sabri görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura saplanmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak saplandığını görmek sevgi dolu haberler alınacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir