AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin biçmek ekmek gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında biçerle ekin biçmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ekin biçmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ekin biçmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekini biçmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında ekin ekmek görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir