AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin ekmek görmek

Kahve falında ekin ekmek görmek

Kahve falında ekin ekmek görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işlerinde başarılı olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin ekmek gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında toprağa ekin ekmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin ekmek görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin biçildiğini görmek yaşama sevincine kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine yorulur.

Kahve falında ekin destesi görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında ekin sulamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin biçeni görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir