AnaSayfa / Genel / Kahve falında biçerle ekin biçmek

Kahve falında biçerle ekin biçmek

Kahve falında biçerle ekin biçmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yüksek moralli olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biçerle ekin biçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tarlada ekin biçmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ekin biçmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında darı biçmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir