AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, onu borçtan kurtaracağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, işsiz kalmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek üzücü olaylar yaşanacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarla ektiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir