AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla ektiğini görmek

Kahve falında tarla ektiğini görmek

Kahve falında tarla ektiğini görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, edilen duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarla ektiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Kahve falında tarla ektiğini görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek elinin darlık görmeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında ekilen tarla görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında ekilecek tarla görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir