AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, şansının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek başarılarının devam edeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına inanılır.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekilen tarla görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ekilecek tarla görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek talihinin artacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir