AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işlerin rayından çıkacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tohum ektiğini görmek büyük kazanç elde edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna inanılır.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir