AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş nohut görmek

Kahve falında ekilmiş nohut görmek

Kahve falında ekilmiş nohut görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kazancında artış olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ekilmiş nohut gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında ekilmiş nohut görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut ektiğini görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek elindekileri de yitireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında dis ça ektirmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek kendisine gelemeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze ektiğini görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında patates ekildiğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir