AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze ektiğini görmek

Kahve falında sebze ektiğini görmek

Kahve falında sebze ektiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, günah ve suç işleyeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze ektiğini gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında sebze ektiğini görmek sıkıntıların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilli sebze görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Kahve falında eğilmiş bilezik görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, gelişiminin hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Kahve falında salatalık ektiğini görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eğilmiş minare görmek gerginliğin biteceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir