AnaSayfa / Genel / Kahve falında dis ça ektirmek

Kahve falında dis ça ektirmek

Kahve falında dis ça ektirmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında dis ça ektirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında saç ektirmek dertlerine çare bulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ekilmiş mısır görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Kahve falında saç ekildiğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek planlı ve programlı davranacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulur.

Kahve falında eğlenmeye gitmek makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına tabir olunur.

Kahve falında nane ektiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir