AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ektiğini görmek

Kahve falında nohut ektiğini görmek

Kahve falında nohut ektiğini görmek daha çok çalışılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ektiğini gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında nohut ektiğini görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ekilmiş nohut görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ekilecek tarla görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işarettir.

Kahve falında ekmege bal görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates ekildiğini görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ektiğini görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş soğan görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir