AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ekildiğini görmek

Kahve falında patates ekildiğini görmek

Kahve falında patates ekildiğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, gönül kapılarını açacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında patates ekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında patates ekildiğini görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında patates ektiğini görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tütün ektiğini görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Kahve falında çilek ektiğini görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ek işte çalışmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında eğilmiş altın yüzük görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla ektiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eğilmiş minare görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir