AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili mercimek görmek

Kahve falında ekili mercimek görmek

Kahve falında ekili mercimek görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ekili mercimek gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ekili mercimek görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek alacaklarını tahsil edeceğine, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ekili domates görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında ekili alan görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Kahve falında ekili yeşillik görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili tarla görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında ekili soğan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayır duası alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir