AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili toprak görmek

Kahve falında ekili toprak görmek

Kahve falında ekili toprak görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eşit davranılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalettir.

Kahve falında ekili toprak gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Kahve falında ekili toprak görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili yeşillik görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ekili biber görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekili kabak görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ekili fasulye görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ekili buğday görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir