AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili kabak görmek

Kahve falında ekili kabak görmek

Kahve falında ekili kabak görmek tatsızlık olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında ekili kabak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Kahve falında ekili kabak görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ekili toprak görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ekili maydanoz görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili domates görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ekili yeşillik görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekili mısır görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir