AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili yeşil soğan görmek

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili yeşil soğan gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek yarınlarına inanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ekili soğan görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili yeşillik görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili yeşil tarla görmek üzüntünden sağlığından olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili mercimek görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir