AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili arpa görmek

Kahve falında ekili arpa görmek

Kahve falında ekili arpa görmek sorunlu bir döneme gireceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, dertlerin son bulacağına, kazanç ve kar getireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili arpa gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.

Kahve falında ekili arpa görmek üzüntü duyacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa satmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa çiçeği görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok arpa görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa ambarı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işarettir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arpa görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla arpa görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir