AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa ambarı görmek

Kahve falında arpa ambarı görmek

Kahve falında arpa ambarı görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, işlerindeki karın artacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arpa ambarı gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Kahve falında arpa ambarı görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet eder.

Kahve falında ambarda arpa görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendini buğday ambarında görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ambar görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday dolu ambar görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ambar dolusu elma görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sıkıntılarını atacağına yorulur.

Kahve falında ambarda mısır görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında un ambarı görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, zorlukların günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir