AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa satmak

Kahve falında arpa satmak

Kahve falında arpa satmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa satmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında arpa satmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada arpa görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru arpa görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Kahve falında arpa şehriye görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arpa tanesi görmek bedeninin de iyileşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir